BLI SERTIFISERT FOR LITERATE SCREENINGTEST

For å bruke Literate Screeningtest for avdekking av dysleksi må man gjennomføre et obligatorisk dagskurs eller en nettbasert sertifisering på forhånd.

Dagskurset legger stor vekt på å gi deltakerne en oppdatering av forskningsfronten på dysleksifeltet, kunnskap om forskningen bak og om utviklingen av screeningtesten, og ikke minst tolkning av resultater og testprofiler.

Literate screeningtest er enkel å administrere, etter som alle instruksjoner og øvingsoppgaver er lagt inn i selve programmet. Som testleder må du kun veilede testpersonene med tanke på innloggingen – resten går av seg selv. Kurset gir opplæring i prosedyrene rundt innlogging.

Kursavgiften for dagskurs er på kr 3 120,00 (eks MVA) og inkluderer kursmateriell, lunsj og kaffe/te.

Kursavgiften for nettbasert sertifisering er på kr 1 950,00 (eks MVA) og inkluderer 30 dagers tilgang på kursmateriell.

Betalt kursavgift er en forutsetning for deltakelse på kurset. Ved påmelding på vår nettside vil du kunne skrive ut en bekreftelse på at din påmelding er registrert.

Bindende påmelding gjøres nedenfor.

KURSPROGRAM

Til våren vil vi tilby nettbaserte sertifisering. Nettbasert sertifisering vil koste kr 1 950 (eks MVA) og gi tilgang til kursmateriell i 30 dager. 

Allerede sertifiserte testadministratorer, eller testadministratorer som tar nettbasert sertifisering,  kan også delta på dagskurs.  Da må man skrive at man allerede er sertifisert i påmeldingen, og man vil da få kursavgift til halv pris. (NB: Ikke akkumulert med andre rabatter, som f.eks. «Early bird»). 

Kurs vil inkludere sertifisering i barnestesten. Denne testen vil være normert for barn ned til 4 1/2 år.

Merk at for å bli sertifisert må man også ha utdannelse som førskolelærer, lærer, spesialpedagog, logoped eller innen psykologi. Er du i tvil, ta kontakt.   

NB: Ved færre enn 10 påmeldte kan kursene bli avlyst. 

Nettbasert sertifisering

Dato: Vil bli annonsert når dette er tilgjengelig.
Tid: Man vil få tilgang til kursmateriell i 30 dager, selve kurset vil innholde 10-15 videoforelesninger, korte instruksjonsvideoer og enkle oppgaver.
Sertifisering: Barne og voksentest.
Påmeldingsfrist: Meld din interesse i skjema nedenfor å få informasjon om oppstart. 

For oppdateringer på når kurs går, besøk Literates Facebookside.


FÅ TILSENDT ARTIKLER

Meld din interesse for artikler skrevet av Trude Nergård Nilssen

Ved  å melde din interesse godtar du å motta markeds e-post fra Literate.no